ÖVRIGA tjänster

 

 

Andra tjänster som vi även gärna gör

Vi försöker alltid vara så hjälpsamma som möjligt. Vi hjälper gärna till så ofta vi kan utifrån våra förutsättningar, vår kunskap, våra redskap och våra maskiner. Tveka inte att höra av dig till oss om du tror att vi kan vara till din hjälp.

Se exempel på våra övriga tjänster nedan.
Kontakta gärna oss för ytterligare frågor.

padding_bottom_button.png

JOur_2.jpg

Jour

Vi erbjuder jourtjänst. Om träd eller grenar riskerar att falla eller har fallit över t.ex hus bilar, ledningar eller lekplatser så kan vi komma ut och hjälpa er. Vi har jour främst inom Stockholmsregionen, med utgångspunkt från Lidingö.

2_trädhus.jpg

Trädhus

Vi hjälper dig som vill bygga hus i befintliga träd eller i träd som vi delvis tagit ner.

3.kattraddddning.jpg

Katträddning

När ni känner att er katt suttit länge nog uppe i ett träd kan vi gå upp och hämta den. Vi går i långsamt upp ovanför katten och sedan får katten följa med i vår ryggsäck ner så att den inte hoppar ut.

4_drone.jpg

drönarräddning

När drönare eller andra flygande föremål fastnat uppe i träd kan vi gå upp och hämta dem.

5_satellit.jpg

Satellitmottagning

Då grenar skymmer inkommande signaler till satellitmottagare kan det behövas beskärning. Vi hjälper er att ta bort de grenar som är i vägen. Viktigt att det finns tillstånd från eventuellt berörda grannar.

6_flagga.jpg

Flaggstångsservice

Vi hjälper er som behöver byta lina, knopp eller tvätta er flaggstång. Vi tar ner flaggstången säkert och reser den igen. Kontakta gärna oss för konsultation.

7_grillplats.jpg

Soffor och grillplatser

Att återanvända material från träd är en god möjlighet. Soffor, bord, stolar och grillplatser är exempel på vad vi ibland gör åt våra kunder.

8_stol.jpg

Konungastol

Ibland tas träd ner där stubben står förträffligt för att tjäna sina sista år som något värdefullt. En mäktig tron kan vara en sådan idé..

9_plank.jpg

plank

Att ta till vara virke från fällda träd är ofta en möjlighet. Vi har partners med mobila sågverk som kan komma till er och såga på plats. Själva sågningen på tomten innefattas i RUT, avdragsgilla tjänster.Kontakta gärna oss för ytterligare frågor

padding_bottom_button.png